castellano
Cercador:
Cercar
Cerca avançada

Tancar

Col·lecció
Temàtica
Títol
Autor/
Col·laborador
ISBN
Cercaresborrar

Com comprar

 • Aparador
  Llistat de llibres i novetats.
 • Espai client
  Login, propietats dels comptes existents i registar-ne un de nou.
 • Carret
  Llibres afegits al seu carret.

APARADOR

L’aparador està format per dos apartats:

 • Novetats: Últims llibres de l’editorial. • Llistat de llibres:Llibres editats. Es pot filtrar per col·lecció.

Pot fer una cerca i una cerca avançada sobre una obra en concret des de la part superior de la pàgina.

Cada obra té la seva pantalla de detall, en la que apareix la portada del llibre, informació relativa del mateix i una petita sinopsis (opcional).

ESPAI CLIENT

Per a realitzar la compra de qualsevol obra de l’editorial hauria de crear-se el seu propi compte com a Client.

ENCARA NO ÉS CLIENT DE WWW.NIBERTA.COM Ó WWW.EDITORIALUOC.COM

Si no en té, de compte propi, haurà d’omplir un senzill formulari. D’aquesta forma obtindrà un nom d’Usuari i una contrassenya per a poder comprar.

JA ÉS CLIENT de la botiga

Si ja en té, de compte, únicament haurà d’introduir el seu nom d’Usuari (ex : mmm@mm.com) i la seva contrassenya (ex: abcde3).

Ha oblidat la seva contrassenya?

Si ha oblidat la seva contrassenya, ha de clicar sobre l’enllaç,

i a continuació haurà d’introduir l’adreça de correu amb la que es va registrar a la botiga.
D’aquesta manera se li enviarà per correu una de nova.
Podrà canviar-la a Espai client/Canviar la contrassenya del meu compte.

Un cop sigui client podrà modificar les seves dades personals i consultar l’historial de les seves comandes. Podrà veure quan va realitzar una comanda, quan i què va comprar, etc.

Per afegir un producte al seu compte haurà de pulsar sobre la icona:

Dintre del llistat general, si vol veure més informació sobre el producte haurà de fer clic sobre la icona:

CARRET

El seu carret de la compra anirà actualitzant-se a mesura que vagi incorporant articles, quantitats, etc. A l’apartat LA MEVA COMPRA, trobarà un resum desplegable del seu carret :

Pot modificar les quantitats i/o eliminar articles, i podrà continuar la seva compra o passar per caixa fent clic sobre la icona corresponent:

COMPLETANT EL PROCÈS DE COMPRA: PASSOS

En tres senzills passos podrà completar la seva compra. A cada un d’ells podrà modificar i triar les seves preferències per al pagament i enviament de la seva comanda.

PAS 1 DE 3: INFORMACIÓ D’ENVIAMENT

En aquest primer pas podrà introduir o modificar la seva direcció d’entrega, així com triar la forma d’enviament. Si ho desitja, pot indicar-nos qualsevol instrucció especial o comentari sobre la seva comanda.

PAS 2 DE 3: INFORMACIÓ SOBRE EL PAGAMENT

En aquest pas trobarà desglossat l’import de la seva comanda i podrà triar la forma de pagament entre les dues disponibles. Pagament contra reembossament o Targeta de crèdit VISA.

El pagament mitjançant la targeta es realitza mitjançant una passarel·la de compra segura, a on s’encripten totes les seves dades per a una major seguretat.

Li recomanem que tingui activat un sistema de compra segura a la seva targeta. Consulti amb la seva entitat bancària per a les opcions disponibles per al pagament per Internet.

PAS 3 DE 3: CONFIRMACIÓ DE LA COMANDA

A la pantalla apareixerà un resum de totes les opcions que hagi confirmat al llarg del procés de compra. Comprovi que totes les dades siguin correctes i realitzi les correccions oportunes. No és necessari retrocedir en el procés de compra per a fer els canvis, faci clic als requadres d’edició i segueixi les indicacions.

Si ha triat el pagament mitjançant Targeta de crèdit VISA, al confirmar la comanda el sistema li redireccionarà a la passarel·la bancària, on haurà de completar les dades requerides per a finalitzar el pagament.
Recordi imprimir una còpia del comprovant de pagament.

Com a últim pas de la seva compra, apareixerà una finestra de confirmació en la qual li indicarem el seu nombre de comanda, així com altres dades d'interès. Rebrà també per correu una confirmació de la seva compra.


LA MEVA COMPRA

0 articles PASSAR PER CAIXA


Copyright © 2015 Editorial UOC. Powered by Laburö with Zencart - Design LABURÖ