castellano
Cercador:
Cercar
Cerca avançada

Tancar

Col·lecció
Temàtica
Títol
Autor/
Col·laborador
ISBN
Cercaresborrar

Qui som

A l’Editorial UOC estem orgullosos de tenir un catàleg viu de més de 850 obres i que els nostres autors publiquin amb nosaltres. Aquest és el repte d’un editor: congregar el talent per proporcionar als lectors les millors obres. En el nostre cas, es tracta de fer manuals universitaris per als estudiants, llibres de divulgació i llibres d’assaig i de recerca per als professors. I, en concret, publiquem sobre Comunicació, en sentit ampli, perquè la comunicació és el motor del nostre món, avui.

A l’Editorial UOC ens encanten els canvis que la Societat de la Informació està produint en el món editorial. Noves possibilitats s’obren per tal que els lectors cada cop els sigui més fàcil accedir als coneixements que posen a la seva disposició en les nostres obres. Per aquest motiu l’Editorial UOC ha estat capdavantera en introduir nous formats en els llibres digitals i seguim experimentant i innovant perquè sabem que el nou món del llibre està en continu canvi.

Les nostres col·leccions parlen per nosaltres. Parlem dels temes en els que volem estar presents i parlen de la nostra perseverança per aconseguir ser una editorial de referència.

Editorial UOC és reconeguda com una editorial de textos divulgatius de qualitat. A finals de 2005 varem endegar la col·lecció Vullsaber, en català, amb la pretensió d'ocupar l'espai que a França lidera la mítica col·lecció "Que sais-je?". I en aquests darrers anys hem publicat més de 130 títols en aquesta nova col·lecció. A aquests, s'afegeixen els 50 editats en espanyol en la col·lecció TIC.CERO, que pretén fer divulgació de les noves tecnologies (TIC) i de la Societat de la Informació.

Durant el darrers cinc anys han aparegut noves col·leccions dirigides a professionals com Acción Cultura, Dossiers Did@c-TIC’s, Gestión de la ciudad, UOC Innova, Laboratorio de Educación Social i Business School.

A partir de 2009 Editorial UOC se centra en la publicació de llibres de comunicació. Als seus manuals de comunicació en espanyol i en català afegeix la col·lecció UOC Press per publicar investigacions sobre comunicació; la col·lecció Sociedad Red, dirigida pel Dr. Manuel Castells; la col·lecció Media Literacy, en coedició amb el Departament de Periodisme de la UAB, sobre educació mediàtica; la col·lecció EPI, en coedició amb El profesional de la información, i la coedició Editorial UOC-Aresta per publicar textos d’especialistes americans.

A més, Editorial UOC també publica, en col·laboració amb el Departament de Periodisme de la UAB i els Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació de la UOC, els números monogràfics de la prestigiosa revista acadèmica Anàlisi.

Lluís Pastor
Director General


LA MEVA COMPRA

0 articles PASSAR PER CAIXA


Copyright © 2015 Editorial UOC. Powered by Laburö with Zencart - Design LABURÖ